ALV Oud Gyas en Botendokter Classic 2024

Op 28 september 2024 zal de vereniging Oud Gyas haar jaarlijkse ALV houden op het Bootenhuysch van Gyas. Traditiegetrouw wordt op deze dag ook de Botendokter Classic verreden, waar zowel leden van Oud Gyas als (oud) leden van Gyas aan mee kunnen doen. 

In voorafgaande jaren vond de ALV plaats na de finish van de Botendokter Classic. Dit jaar zal dit omgedraaid zijn en wordt de ALV gehouden voor het Grand Départ van de Botendokter Classic. 

Route Botendokter Classic

Ook in de editie van 2024 hebben (oud)leden van Gyas en Oud Gyas de gelegenheid om met elkaar de krachten te meten tijdens 2 mooie routes door Stad en Ommeland. 
De parcoursbouwers zijn alweer druk in de weer om een lange route uit te zetten voor de echte fietsfanaten met een competitief element en een kortere route voor de mensen die gezellig met elkaar een mooie ronde willen fietsen door het Groninger land. Beide routes zullen onderweg samen komen voor een gezamenlijke koffiestop.  

Programma 28 september

Het programma voor deze dag is als volgt: 

  • 11.30 Inloop Bootenhuysch met koffie en Groninger koek (geen lunch). 
  • 12:00 Aanvang Algemene Ledenvergadering Oud-Gyas.
  • 13.30 Grand Départ 1 – Start lange route (+/- 110 km) (gemiddeld 34 km/uur).
  • 14.00 Grand Départ 2 – Start korte route (+/- 65 km) (gemiddeld 28 km/uur). 
  • 15.15 Gezamenlijke koffiestop onderweg (locatie volgt).
  • 16.00 Vertrek lange route, rond 17.30 terug op botenhuis.
  • 16.15 Vertrek korte route, rond 17.30 terug op het botenhuis.
  • 18:00 Aanvang borrel, BBQ en prijsuitreiking lange route. 

Om 18:00 zal er aan de winnaar van de laatste sprint (bordje Groningen) van de langste route een prijs worden uitgereikt en zal de opvolger van Ronald van Leussen naast eeuwige roem, de Botendokter Classic 2024 trofee in ontvangst mogen nemen.

Deelname

Deelname aan de Botendokter Classic, inclusief koffie met gebak onderweg, is gratis. Voor de BBQ vragen wij een eigen bijdrage van 15,00 EUR. 

Schrijf je in!

Iedereen kan zich inschrijven voor de Botendokter Classic 2024 (en de BBQ) via de Eventix pagina van de Botendokter Classic 2024. Deze is te bereiken via deze link. Mocht je dieetwensen hebben, dan kun je dit bij je inschrijving kenbaar maken en houden wij hier rekening mee. 

ALV agenda

De agenda voor de ALV zullen we nog mailen.

Meer informatie

Houd de Oud Gyas website en je mailbox in de gaten voor de laatste informatie over de ALV en de Botendokter Classic 2024!