Lid worden?

Via deze link kun je je inschrijven. Iedereen die (ooit) lid was van Gyas is zeer welkom. Werkt de link niet dan kan het ook rechtstreeks, via een e-mail aan de secretaris van Oud Gyas: oud@gyas.nl. In beide gevallen ontvang je een welkomstbericht en jouw inloggegevens voor de site.

Overzicht Oud Gyas leden

Je kunt via deze link overzichtelijk zien wie er allemaal lid zijn van Oud Gyas. Als je inlogt met jouw lidmaatschapsgegevens op www.gyas.nl heb je toegang tot de contactgegevens van de andere leden. Het biedt je dus een makkelijke manier om gegevens op te zoeken en (weer) met mensen in contact te komen. Alleen leden van Oud Gyas hebben de beschikking over inloggegevens. Heb je de inloggegevens niet meer paraat? Stuur dan een mailtje naar oud@gyas.nl o.v.v. nieuwe inloggegevens.

Kosten

Het lidmaatschap kent een minimum-contributie van slechts € 30 per jaar; een hoger bedrag kan natuurlijk ook en is zeer welkom. Je ontvangt geen acceptgiro, één keer per jaar wordt het bedrag automatisch geïncasseerd.

Losse donaties

Losse donaties voor Oud Gyas zijn van harte welkom op NL89INGB0002996591 ten name van Oud Gyas te Groningen. Het BIC nummer is INGBNL2A.