Oud leden dag 2014

Als het goed is staat zaterdag 14 juni al in de agenda genoteerd; de dag dat we de 50e verjaardag van Gyas vieren; het 10e lustrum van de A.G.S.R. Gyas! Graag nodigen we je uit je op te geven voor deze feestelijke dag!

Inschrijven kan op drie manieren:

 • Als je lid bent van Oud Gyas kan dat via de inschrijflijst op www.gyas.nl. (eerst even inloggen, als je je inloggegevens kwijt bent mail dan naar oud@gyas.nl, je ontvangt dan z.s.m. een nieuwe inlogcode)
 • Ben je nog geen lid van Oud Gyas maar wil je dat meteen worden voor € 30,00 per jaar, meldt je dan eerst aan op www.gyas.nl. Je ontvangt dan z.s.m. een inlogcode waarmee je je kunt inschrijven voor 14 juni.
 • Als je je alleen wilt aanmelden voor 14 juni 2014 zonder dat je lid bent of wordt van Oud Gyas stuur je het volgende formulier naar oud@gyas.nl.
 • Voor drie programma onderdelen vragen we inschrijving; te weten de lunch, deelname aan de vlootschouw, de borrel en het diner. Aan de lunch, borrel en het diner zijn kosten verbonden, te weten € 5,00 à 7,50 voor de lunch en € 45,00 voor de borrel en het diner.

  Het programma zoals eerder aangekondigd, is wat gewijzigd. Door de krappe planning van de ‘Bommen Boat races’ is er onvoldoende tijd om mee te eten bij de RUG lunch en iedereen de gelegenheid te bieden deel te nemen aan de races. Vandaar dat wij ons programma wat hebben aangepast;

  09:30 Ontvangst Gyas Botenhuis met koffie en koek; daarna voor de liefhebbers roeien op het kanaal en/of rondleiding botenhuis

  10:30 Mogelijkheid om in te stappen voor een Oud Gyas vlootschouw in vieren, tweetjes etc. van het botenhuis naar het kommetje (waar Gyas ooit in 1964 begon), met voor wie wil op de terugweg een sparwedstrijdje van het Groninger Museum naar De Hunze (inschrijven via www.gyas.nl)

  13:00 – 14:30 Lunch op Gyas Botenhuis (inschrijven via www.gyas.nl)

  15:00 – 17:00 RUG ‘Bommen Boat races’ te volgen vanaf het Oud Gyas feestterrein aan het roeiwater.

  18:00 Borrel bij Kaap Hoorn aan het Hoornse Meer (inschrijven via www.gyas.nl)

  19:30 Diner bij Kaap Hoorn (inschrijven via www.gyas.nl)

  22:30 Feest en lustrumveiling op Gyas Botenhuis.

  Het lustrumboek
  Gyas en Oud Gyas geven een bijzonder lustrumboek uit dat zelfs in de boekhandel komt te liggen. Dit boek is gratis voor Oud Gyas leden (voor niet-leden € 30,00). Op de inschrijflijst kun je aangeven of je het lustrumboek wilt ontvangen. Als je niet in de gelegenheid bent om 14 juni te komen, maar je wilt wel graag het lustrumboek ontvangen (verzendkosten voor eigen rekening) log dan ook in de inschrijflijst op www.gyas.nl.

  Tot ziens op 14 juni!

  Met vriendelijke groet,
  Het Oud Gyas bestuur