Gyas Meerkamp 20 mei a.s.

Zoals je wellicht hebt gehoord, organiseert Gyas dit jaar op 20 mei een nieuwe wedstrijd: De Gyas Meerkamp. Deze competitiewedstrijd zal plaatsvinden op het Hoornsemeer en beslaat een eilandenslalom van ongeveer 2.7 kilometer en een sprint van circa 400 meter.

De wedstrijd wordt gesponsord met een gulle bijdrage van Oud-Gyas. Om Oud-Gyas te betrekken bij de wedstrijd is er een speciaal nummer voor oud-leden uitgeschreven; namelijk de oud-leden sprint!

Alle oud-leden zijn van harte uitgenodigd om de wedstrijd te komen bezichtigen vanaf Beachclub Kaap Hoorn. Van hieruit kun je de sfeer proeven die mede door jou (Oud Gyas) mogelijk is gemaakt, genieten van een drankje en/of hapje en zowel start als finish aanschouwen. In de middag kunnen geïnteresseerde oud-leden in de boot stappen om de eerste sprintjes van deze nieuwe wedstrijd te verroeien.

De dag begint rond 9:00 uur met de eerste heats en je bent vanaf dan uiteraard al van harte welkom bij Kaap Hoorn. Rond 14:00 kun je in de boot stappen om het op te nemen tegen oud-clubgenoten in de sprint of kom gezellig borrelen en bijpraten met oude/jonge bekenden. De laatste heats staan gepland rond 18:00 en we hopen dan samen terug te blikken op een geslaagde Gyas Meerkamp.

De Meerkamp commissie hoopt zoveel mogelijk oud-leden op 20 mei aanstaande te mogen begroeten bij het Hoornsemeer voor een hopelijk zeer geslaagde eerste editie van deze mooie wedstrijd!

Voor meer informatie over De Gyas Meerkamp verwijzen we je naar de website.
Als je nu al interesse hebt in het starten van een sprint met je oud-ploeggenoten, kun je dat laten weten door een mail te sturen naar oud@gyas.nl