Het grote 2005-2010 Feest!

In de nieuwsbrief van afgelopen maart maakten we de leden die tussen 2005 en 2010 lid waren van Gyas er al warm voor; Het grote 2005-2010 Feest!

Het is voor sommigen van jullie bijna 10 jaar geleden dat je je eerste stappen zette in het Bootenhuysch van Gyas aan het Hoornsediep. Misschien was je van de week nog binnen de muren van de cognac-kleurige vereniging. Maar voor vele anderen zal het echter een tijdje geleden zijn: men is aan het werk, woont intussen samen of heeft al het complete huisje, boompje, beestje.
Kortom, een nieuwe levensfase is voor de meeste van jullie al even bezig. Dit neemt niet weg dat het weer eens tijd wordt om terug te kijken naar de studententijd. En daarom nodigen wij, namens alle oud Bootenhuysch Commissarissen, jullie uit voor een feestje. Niet om jullie studententijd te herbeleven op de faculteit, maar op Gyas.
Iedereen die tussen 2005 en 2010 lid was bij onze mooie vereniging is van harte welkom om nog één keer die geweldige Gyas-tijd te vieren!

Het 2005-2010 feest zal plaatsvinden op zaterdag 30 mei.
Beleef die goede, oude tijd nog een keer op het Bootenhuysch in Groningen, waar je met je ploeggenoten op Gyas komt eten, drinken en verhalen komt vertellen uit Den Oude Doosch. Probeer je ploeggenoten te verslaan op de ergometer of bied weer eens een fust aan op de borrel om er een nog langere avond van te maken. Alles is mogelijk op deze nostalgische avond!

Laat via onze Facebook pagina weten of je er bij bent of stuur een mailtje naar oud@gyas.nl.

Namens Oud Gyas en Gyas tot ziens op 30 mei,
Frans Rutten (bestuurslid Oud Gyas) en Harm van der Wal (Bootenhuysch Commissaris h.t.)