Oud Gyas Ledendag

oud-ledendag-en-botendokter-2016Op zaterdag 1 oktober is het weer zover: de Oud Gyas ledendag! We nodigen alle leden van harte uit voor de jaarlijkse ledendag van onze vereniging.
Vanaf 12:00 staan de deuren van het Bootenhuysch aan het Hoornsediep voor jullie open.

Kom deze dag gezellig bijpraten, roeien of fietsen, woon de ALV bij en/of eet een hapje mee tijdens de barbecue.

Als je wilt meedoen met de legendarische Botendokter Wielerklassieker kun je je binnenkort opgeven via een inschrijflijst op www.gyas.nl. Iedereen kan mee, Jong en Oud Gyas, super fit of al een tijd niet meer getraind? Als je een fiets hebt vind je een plekje in één van de groepen, die elkaar ergens in het midden van de tocht in de provincie zullen treffen voor een overheerlijke ravitaillering.

Op Gyas kan er door oud-leden uiteraard ook geroeid worden op deze dag.
Nodig je oud-ploeggenoten uit om samen weer eens het kanaal op te gaan! Laat het ons weten als je een ploeg hebt gevormd dan regelen wij een boot voor jullie (oud@gyas.nl).

Om 17:00 start onze Algemene Leden Vergadering (de agenda).

Na de ALV wordt de barbecue aangestoken. Als je met ons wilt mee-eten, schrijf je dan in op de inschrijflijst die binnenkort op de Gyas website te vinden zal zijn. Heb je geen inlogcode: laat het ons weten via oud@gyas.nl.

In de volgende (digitale) nieuwsbrief aan onze leden volgt een wat uitgebreider programma met toelichting op de inschrijving en eventuele kosten.

We hopen je te ontmoeten op zaterdag 1 oktober: graag tot dan!