Waddenrace 23 september a.s.

De inschrijving is nu open: Kom naar de Gyas Waddenrace, steun het Longfonds!

Oud-Gyas heeft plaatsen weten te bemachtigen op de veerboot naar Schiermonnikoog die het op 23 september gaat opnemen tegen een top vier van Gyas. Maak deze spectaculaire aftrap van het 11e Lustrum van Gyas mee en moedig vanaf de veerboot de roeiers aan. Deze toppers, onder wie Olympisch roeier Nanne Sluis, gaan de uitdaging aan voor het Longfonds. Gyas heeft zich in dit Lustrumjaar aan een voor duursporters toepasselijk doel verbonden; het onderzoek naar gezonde longen. Kijk hier, hier en hier voor meer informatie.

Oud-Gyas heet je van harte welkom op deze dag. Wij zullen voor leden van Oud-Gyas die zich hebben aangemeld via onderstaande link een lunch serveren. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname voor in ieder geval de eerste 50 leden die zich aanmelden. Wij verwachten natuurlijk wel een bijdrage voor het goede doel. Indicatie: kaarten in de losse verkoop kosten € 25,00.

De jaarlijkse ALV en traditionele Botendokter waren helaas niet te combineren met dit evenement. Die organiseren wij op een later tijdstip in dit (Lustrum)jaar. Ook over de andere activiteiten hoor je zo snel meer van ons.

Vaar je mee? Meld je dan nu via de inschrijflijst op www.gyas.nl aan (klik op je naam, klik op inschijflijst en schrijf je in op de oud gyas lijst). LET OP: dit kan alleen als je ingelogd bent op de Gyas-site. Lukt inloggen niet meer of ben je je gegevens kwijt maar wil je wel graag mee op de boot? Stuur dan een mail naar oud@gyas.nl ovv. aanmelding waddenrace, dan zorgen wij dat je op de lijst komt.

Kun je niet mee, maar wil je wel doneren? Klik dan HIER.

Programma
9.30 uur:         Ontvangst Oud-Gyas leden in Lauwersoog (bij de veerboot) en inschepen
10.00 uur:       Start van de race
11.00 uur:       Aankomst Schiermonnikoog
11.45 uur:       Vertrek Schiermonnikoog
12.35 uur:       Aankomst Lauwersoog

Aan het eind van de middag geeft Gyas vol gas met een lustrumborrel met diner bij de Twee Provinciën aan het Paterswoldsemeer. Oud Gyas-leden zijn van harte welkom. Aanmelden kan via de Gyas website.