Dringend verzoek

De lustrumdag voor oud-leden op 13 juli komt inmiddels in zicht. Flink wat oud-leden hebben zich inmiddels al ingeschreven, maar van veel mensen die ons al hebben laten weten wel van de partij te zijn, hebben wij nog geen inschrijving ontvangen. Om deze dag zo goed mogelijk voor te kunnen bereiden is het noodzakelijk dat wij zo snel mogelijk een goed overzicht hebben van het aantal mensen dat op 13 juli aanwezig zal zijn. 

Schrijf je in

Daarom een dringend verzoek om je in te schrijven als je er op 13 juli bij bent. Dan kunnen we alles optimaal voor jullie voorbereiden. Inschrijven kan HIER.

Meld je aan voor de Afroeirevival

Omdat wij ook het roeischema in orde willen maken is het tot 28 juni mogelijk om je aan te melden voor de Afroeirevival. 

Stap jij met je oud-ploeggenoten en/of bestuursgenoten in een boot en neem jij het op tegen onder andere, de EJD ’88, De Brinkies ’95, Zwaar ’99, de EJD ’04 of de Grote Vriendelijke Dames, schrijf je dan voor 28 juni en geef daarbij aan dat je wilt meedoen aan de Afroeirevival. 

Geen zin in competitie? Je kunt ook een boot pakken en ‘stad in’ roeien. Als alternatief organiseren we een bezoek aan de bouwplaats van de ringweg die momenteel in volle gang is. 

Plannen voor het nieuwe Bootenhuysch

Zoals je wellicht weet is Gyas al jaren bezig met plannen voor een nieuwe verbouwing. Er zit inmiddels schot in de zaak en er is een aannemer in de arm genomen. Tijdens de borrel op 13 juli zal de Bouw-Cie een presentatie geven over de plannen voor het nieuwe Bootenhuysch en tevens zal er aandacht besteed worden aan de financiering van dit geheel, waarbij net als bij de vorige verbouwing ook op ons als oud-leden een beroep zal worden gedaan. 

Afscheid Jan Willem Snippe en Jan Timens

‘s Avonds zullen wij in de Puddingfabriek nog stil staan bij het afscheid van Jan Willem Snippe en Jan Timens. Niet alleen Gyas iconen, maar ook stonden zij aan de basis van Oud Gyas. Een afscheid dat wij niet ongemerkt voorbij willen laten gaan. 

Een geheel verzorgde dag

Kies je voor het volledige programma, dan staat je een geheel verzorgde dag te wachten. Vanaf de ontvangst om 11 uur op Gyas met koffie/thee en Grunninger Kouk, via de lunch naar de borrel en tenslotte een heerlijk diner bij de Puddingfabriek. Alle maaltijden, hapjes en drankjes zijn daarbij inbegrepen. 

Wanneer je voor het korte programma kiest geldt hetzelfde, maar sluit je pas aan bij de borrel op Gyas. 

Tot gauw!

Wij kijken uit naar een prachtige dag waarop wij met zoveel mogelijk oud-leden van Gyas terugkijken op 60 jaar Gyas.

Wij hopen je op 13 juli te mogen begroeten en zouden het fijn vinden wanneer je dit bericht (nogmaals) deelt met zoveel mogelijk mensen uit je Gyas-netwerk.