Oud Gyas Lustrumdag: Dineer mee in De Puddingfabriek

Het diner tijdens de Oud Gyas reünie vindt plaats op een historische locatie in Groningen; De Puddingfabriek. Het gebouw stamt uit 1931 en was een uitbreiding van de fabriek van de heer Polak waar, je raadt het al, pudding werd gemaakt. Het is ook nog een tijdje gemeentearchief geweest en sinds 2003 is het een locatie voor evenementen. De oude sfeer is behouden en wij kijken er naar uit om daar op 13 juli tijdens een lekker diner met elkaar bij te praten. Want dat is natuurlijk wat deze reünie zo leuk maakt. 

Foodfestival

Op het binnenterrein vind je het foodcourt. De Smaak, een topcateraar uit Groningen, gaat ons verwennen met een foodfestival waar je gerechten kunt proeven uit alle windstreken. Met en zonder vlees, laat je verrassen. De Smaak gebruikt mooie streekproducten van lokale leveranciers.  

Locatie

De Puddingfabriek ligt op een centrale locatie, op 5 minuten loopafstand van station Groningen. Na afloop kun je dus zo weer in de trein stappen. En als je nog een keer uit wil in Groningen, is het centrum ook op loopafstand. Voor wie met de auto komt, in de buurt zijn verschillende parkeergelegenheden. Die zullen wij later gaan aangeven.

Koop nu je ticket!

Nu wij weer een tipje van het de sluier hebben opgelicht, wordt het tijd om je ticket te kopen! En ook contact te zoeken met je roeivrienden van toen om je aan te melden als ploeg, bestuur of huis voor de Lustrumdag afroeiwedstrijd.