Lustrumboek De Diamanten Druk nu te bestellen! 

Dit jaar vieren wij met elkaar het 12de lustrum van Gyas! Gyas heeft inmiddels een rijke geschiedenis! Ter ere van het 50-jarig jubileum, inmiddels alweer 10 jaar geleden, is 50 jaar Gyas vastgelegd in het prachtige boek De Gouden Greep. Een prachtig naslagwerk en een must-have voor iedere Gyaan.  

Ter ere van de 60ste verjaardag van Gyas heeft de lustrumboekcommissie van Gyas de hoogtepunten van de afgelopen 10 jaar Gyas vastgelegd in een aanvulling op De Gouden Greep. 

De Diamanten Druk

Dit tweede deel, De Diamanten Druk is een echt collectors item dat je in je kast wilt hebben staan. De Diamanten Druk heeft dezelfde afmetingen en dezelfde kwaliteit als De Gouden Greep zodat beide boeken als set naast elkaar op de boekenplank kunnen pronken. 

Bestel nu!

De Diamanten Druk is voor een bedrag van 25 euro HIER te bestellen (op dezelfde plek als Tickets) en zal na je bestelling tijdens onze Oud Gyas Lustrumdag op 13 juli aan je overhandigd worden. Degenen die 10 jaar geleden De Gouden Greep niet hebben weten te bemachtigen kunnen dit bij het bestellen aangeven, dan krijg je deze er alsnog van ons gratis bij (zolang de voorraad strekt). 

Mocht je De Diamanten Druk (en De Gouden Greep) wel willen hebben, maar ben je niet in de gelegenheid om 13 juli aanwezig te zijn, dan is het mogelijk om deze (beide) op te laten sturen. De verzendkosten van 7,95 euro komen dan bij het bedrag van 25 euro. 

Wil jij als oud lid van Gyas later ook aan jouw kinderen en kleinkinderen kunnen laten zien, bij wat voor mooie vereniging jij zat dan is dit je kans. Het boek staat vol met gebeurtenissen, verhalen van leden en prachtige foto’s. Daarnaast is het een eenmalige en unieke uitgave ter ere van het 12de lustrum van onze mooie vereniging. 

Denk niet te lang na, want HIER bestellen (op dezelfde plek als Tickets) kan tot uiterlijk 15 april! Mocht je een vraag hebben, dan kun je altijd een berichtje sturen naar oud@gyas.nl

De Gouden Greep

In De Gouden Greep staan alle gebeurtenissen van de eerste 50 jaar Gyas: de oprichting, de vernietigende brand, de wederopbouw, de vele overwinningen die zijn behaald, de Martini Regatta en de diverse tradities die nog steeds of niet meer bestaan.