Update Oud Gyas Lustrumdag

De afgelopen weken bereiken ons helaas berichten dat er sprake is van verwarring onder oud-leden over het door de Vereniging Oud Gyas georganiseerde Lustrum evenement op zaterdag 13 juli en het door Gyas georganiseerde evenement op zaterdag 20 juli. Daarom dit bericht om er duidelijkheid over te scheppen. 

Wij begrijpen dat er verwarring is ontstaan omdat beide evenementen in dezelfde week plaatsvinden en qua benaming erg op elkaar lijken. Gyas heeft in eerste instantie gekozen voor de ongelukkige benaming ‘Oud-ledendag & Eindfeest’, wat erg lijkt op de door Vereniging Oud Gyas gekozen ‘Oud Gyas Lustrumdag’. 

Gyas verandert de naam van hun evenement

In overleg met de Lustrumcommissie zal Gyas de benaming van hun evenement op 20 juli op de Gyas Lustrumpagina aanpassen naar: ‘Adembenemend-borrel & Eindfeest’.

Deze benaming sluit beter aan bij de invulling die Gyas voor deze dag voor ogen had. Het organiseren van een dag voor de oudere leden van Gyas of mensen die net lid af zijn geworden en het vorige Lustrum actief beleefd hebben. Deze mensen wil Gyas op zaterdag 20 juli de mogelijkheid bieden om hier met elkaar onder het genot van een hapje en een drankje nog eens bij stil te staan. Deze dag is expliciet niet bedoeld voor leden van de vereniging Oud Gyas of oudere oud-leden van Gyas.

Oud Gyas Lustrumdag

Voor leden van de vereniging Oud Gyas of oudere oud-leden van Gyas organiseren wij als vereniging Oud Gyas op 13 zaterdag juli onze Lustrumdag. Schrijf je je nu in!

Ben je nog niet zo lang geleden lid af geworden van Gyas, maar voel je je nog te jong om lid te worden van Oud Gyas, dan nodigen we jou ook van harte uit om je in te schrijven voor de Lustrumdag op 13 juli. Zo kan je zelf ervaren dat je niet snel te jong bent voor Oud Gyas.

Laten we er met elkaar een geweldige dag van maken in Groningen op 13 juli!