Oud Gyas Lustrum Dag

Zaterdag 15 juni 2019. Heb jij je al aangemeld? Je hebt nog 2 weken de tijd!

De inschrijving voor de Oud Gyas Lustrum is al enige tijd geopend en de aanmeldingen beginnen binnen te lopen. Heb jij je al aangemeld? En heb jij al contact gehad met je oud-ploeggenoten, oud-huisgenoten uit jouw Gyas-huis, je lenteploegje of bestuur? Maar 1 keer in de vijf jaar wordt deze dag georganiseerd. De inschrijving sluit op 8 juni. Dus je hebt nog even de tijd, maar niet lang meer.

Waar ontmoeten wij elkaar en wat gaan wij doen?
Wij komen dit Lustrum bij elkaar op het Gyas Meerkampterrein aan het Hoornse Meer. Daar liggen alle boten van Gyas en in het programma van deze inmiddels succesvolle competitie meerkamp zullen een beperkt aantal lustrumnummers voor de oud-leden van Gyas worden uitgeschreven. Je kunt dus een wedstrijd roeien! Geef dit aan op het inschrijfformulier en wij nemen contact op.
Wij komen dit Lustrum bij elkaar op het Gyas Meerkampterrein aan het Hoornse Meer. Daar liggen alle boten van Gyas en in het programma van deze inmiddels succesvolle competitie meerkamp zullen een beperkt aantal lustrumnummers voor de oud-leden van Gyas worden uitgeschreven. Je kunt dus een wedstrijd roeien! Geef dit aan op het inschrijfformulier en wij nemen contact op.
Voor de fietsliefhebbers wordt de Botendokter georganiseerd, de jaarlijkse toertocht door de mooie provincie Groningen. Vanaf 16.30 uur start de borrel op het Meerkamp-terrein en vanaf 19.00 verplaatsten wij ons voor een BBQ naar Beachclub Kaap Hoorn. Natuurlijk sluiten wij de dag af met een spetterend feest op het botenhuis.  

  • Het programma
  • Vanaf 12.30      Ontvangst op het Gyas Meerkamp-terrein.
  • Rond 13.00      Vertrek Botendokter
  • 15.30                ALV Oud-Gyas
  • 16.30                Borrel op het Gyas Meerkamp-terrein, aanbieden geschenk
  • Vanaf 16.40      Lustrumnummers ( o.a. Mix 8+, D8+, H8+, MixC4) 
  • 19.00                BBQ bij Kaap Hoorn aan het Hoornse meer.
  • 22.00                Feest op het Bootenhuysch tot in de late uurtjes

Deze dag wordt door en voor de leden van Oud-Gyas georganiseerd. Willen jouw ploeggenoten, mede-bestuursleden enz. ook komen, maar zijn zij nog geen lid, dan kunnen zij zich eerst hier aanmelden bij Oud-Gyas. 

Wat kost het?
Op deze dag viert ook de RUG haar lustrum met Alumni. Er wordt een grote drukte in de stad verwacht. Kom gezellig met ons aan het water eten. Kosten voor de borrel en de BBQ zijn 40 euro (inclusief bier, wijn en fris). Je betaalt dit alleen als je bij zowel de borrel en de BBQ aanwezig bent. De overige activiteiten neemt Oud-Gyas voor haar rekening! Je kan natuurlijk ook alleen naar het roeien of de borrel komen. Meld je dan toch aan! Wij weten dan voor hoeveel mensen wij borrelhappen moeten laten aanrukken.
In het inschrijfprogramma kan ook voor een grotere bijdrage worden gekozen, met een extra donatie voor de grote verbouwing van het botenhuis van Gyas.  

Hoe kan ik mij aanmelden?
1. Via het aanmeldformulier: hiervoor moet je eerst inloggen op de Gyas-site. Daarna kun je op de inschrijflijst aanmelden. Via de aanmeldknop kun je ook aangeven of je mee gaat fietsen of mee wilt roeien in een van lustrumnummers op de Gyas Meerkamp. Kom je alleen naar de borrel? Laat in dat geval dan alle vakken leeg maar meld je wel aan zodat wij weten dat je er bij bent en hier rekening mee kunnen houden!
2. Lukt het inloggen niet of ben je je inlogcode vergeten? Stuur dan een e-mail met alle gegevens naar oud@gyas.nl o.v.v. opgave lustrumfeest (naam, deelname aan borrel en/of BBQ, fietsen of roeien).

WIJ HOPEN VEEL LEDEN VAN OUD GYAS TE ONTMOETEN

Ps. En hoe zit het dan met die Oud ledendag op 20 juli?
Dit is een feest op Gyas dat door de Gyas Lustrumcommissie is georganiseerd en onderdeel uitmaakt van de Lustrum 11-daagse. Het is een feest voor vooral jongere, (oud) leden van Gyas. Natuurlijk ook leuk, maar er is maar één Oud Gyas Lustrumfeest.