Oud Gyas Lustrum Dag

Zaterdag 15 juni zal in het teken staan van de viering van het 11e lustrum van Gyas voor de leden van Oud-Gyas. Inmiddels telt Oud-Gyas meer dan 600 leden en wij hopen dan ook velen te ontmoeten op deze dag. Wij hebben een uitgebreid programma voorbereid. Ook de RUG viert op deze dag haar lustrum voor alumni dus nog meer reden om naar Groningen te komen. 

De ontvangst vindt plaats op het terrein van de Gyas Meerkamp, een inmiddels succesvolle competitiewedstrijd op het Hoornse Meer. In het programma van de meerkamp zullen een beperkt aantal lustrumnummers voor de oud-leden van Gyas worden uitgeschreven. Dus trommel jouw oude ploeg of bestuur bij elkaar en stap samen in de boot. Voor de fietsliefhebbers wordt de Botendokter georganiseerd, de jaarlijkse toertocht door de mooie provincie Groningen. Vanaf 16.30 uur start de borrel op het Meerkamp-terrein en vanaf 19.00 verplaatsten wij ons voor een BBQ naar Beachclub Kaap Hoorn. Natuurlijk sluiten wij de dag af met een spetterend feest op het botenhuis. 

Het programma van deze geweldige dag is globaal:
– Vanaf 12.30 Ontvangst op het Gyas Meerkamp-terrein. 
– Rond 13.00 Vertrek Botendokter
– 15.30 ALV Oud-Gyas
– 16.30 Borrel op het Gyas Meerkamp-terrein, aanbieden lustrumgeschenk
– Vanaf 16.40 Lustrumnummers (Mix 8+, D8+ en H8+ Oud-wedstrijdroeiers, MixC4 Oud-besturen) 
– 19.00 BBQ bij Kaap Hoorn
– 22.00 Feest op het Bootenhuysch tot in de late uurtjes

Deze dag wordt door en voor de leden van Oud-Gyas georganiseerd. Willen jouw ploeggenoten, mede-bestuursleden enz. ook komen, maar zijn zij nog geen lid, dan kunnen zij zich eerst hier aanmelden bij Oud-Gyas. 

Voor deelname aan deze dag zal een bijdrage worden gevraagd van 40 euro. In het inschrijfprogramma kan ook voor een grotere bijdrage worden gekozen, met een extra donatie voor de grote verbouwing van het botenhuis van Gyas. 
Aanmelden voor de Oud Gyas Lustrum dag kan op de inschrijflijst. Let op: deze link werkt alleen als je ook ingelogd bent op de Gyas site. De inschrijflijst is ook terug te vinden op de site door in te loggen en daarna op je eigen naam te klikken. Lukt het niet meer om in te loggen op de Gyas-site, maar wil je je wel opgeven? Stuur dan even een mail met alle gegevens naar oud@gyas.nl o.v.v. opgave lustrumdag.
Via de aanmeldknop kun je ook aangeven of je mee gaat fietsen of mee wilt roeien in een van lustrumnummers op de Gyas Meerkamp. 

WIJ ZIEN JOU GRAAG IN GRONINGEN OP 15 JUNI!