Oudleden dag 14 juni 2014

Zaterdag 14 juni 2014 zal in het teken staan van de viering van het 10e lustrum van Gyas voor de oud-leden. Op deze dag is er een uitgebreid programma. Wellicht is al bekend dat ook de RUG op die dag en in dat weekend feestelijkheden in petto heeft, ter gelegenheid van het 400-jarig bestaan, onder het motto “For Infinity”. Daardoor kan er een bijzonder programma worden geboden, met bijzondere roeimogelijkheden (bedenk vast met wie u wilt roeien; oude ploeg?), en een bijzondere race om te bekijken. Reden te over om te komen dus!

In globale termen zal het programma er als volgt uit zien (wijzigingen voorbehouden!):
– Vanaf 12.00 ontvangst ten Bootenhuysche; koffie, etc.; roeien voor wie wil
– 14.30 – 16.00 onderlinge wedstrijden (op het Verbindingskanaal tussen Werkmanbrug en De Hunze wordt een speciaal parcours uitgezet incl. tribunes, feestmuziek, enz. Spectaculair! Unieke kans om uw roeitalenten weer te doen schitteren)
– 16.00 – 17.00 aanwezig bij, toeschouwer bij de “Bommen-Boatraces” die, met achten, gehouden zullen worden over het Gyas-Hunze-race-parcours, gevolgd door sprintwedstrijden over het Verbindingskanaal. Dit is onderdeel van het RUG- alumni-programma.
Oud-Gyas zorgt voor een Premium-toeschouwersplek (i.s.m. onze penningmeester, Martijn, met bescheiden catering, etc.)
– Rond 17.30 zal er vervoer geregeld zijn vanaf Gyas naar Kaap Hoorn
– Vanaf ca. 17.30 borrel bij Kaap Hoorn
– Ca 19.00 diner bij Kaap Hoorn
– Rond 22.30 terug bij Gyas – Bootenhuysch (voor vervoer kan worden gezorgd)
– 23.00 opening van lustrumfeest/borrel

Voor één en ander zal een bescheiden bijdrage van u worden gevraagd. Deze zal bij de officiële uitnodiging en het definitieve programma worden vermeld. Daarbij volgen ook de instructies voor aanmelden voor de feestelijke dag.
Volg het laatste nieuws over de grote Oud-Leden dag via www.oudgyas.nl, onze Facebook en Linkedin accounts.

De RUG biedt aan haar alumni die zondag ook nog een programma.

RESERVEER – 14 juni 2014 – RESERVEER DIE DAG !!