Programma Oud Gyas leden dag 14 oktober

Aankomende zaterdag, 14 oktober 2017, is het weer tijd voor de Oud Gyas dag met de Botendokter Wielerklassieker, de Oud Gyas Algemene Leden Vergadering en een gezellige borrel en barbecue. Uiteraard is de dag voor Oud Gyas leden, maar ook Gyas leden zijn van harte welkom om deel te nemen aan alle activiteiten en kennis te maken met Oud Gyas.

Lees hieronder de verdere informatie en planning van de dag:

Schrijf je op tijd in voor de Botendokter en/of de BBQ via de losse inschrijflijsten op www.gyas.nl; lukt inloggen niet stuur dan even een mail naar oud@gyas.nl en dan zetten wij je op de lijst! Voor deelname aan de BBQ vragen we een eigen bijdrage van €10, de Botendokter is zoals elk jaar gratis. Opgave voor de BBQ kan tot 12 oktober aanstaande, voor de Botendokter tot de dag zelf.

De Botendokter Wielerklassieker
Een wielertocht met voor het eerst dit jaar Drenthe als bestemming. De exacte route zal de dag zelf bekend worden gemaakt, maar verwacht in ieder geval klinkers, klinkers, keitjes en klinkers enerzijds en anderzijds weidse boslandschappen.

Ook dit jaar heeft de organisatie twee groepen gemaakt. Een groep die ±80 km zal fietsen en een groep die ±120 km zal rijden. In de tweede groep ligt het niveau hoger en wordt er doorgefietst, waarbij op de heenweg wordt gestreden om de bordensprints om vervolgens op de terugweg het spel op de wagen te gooien in een strijd om de knikkers. De groep die ±80 km fietst doet het wat rustiger aan, in deze groep wordt de snelheid aangepast aan de langzaamste renners. Ongeacht je niveau is er dus in één van beide groepen een plekje voor je. Beide groepen komen samen in ’t Maotie in Gasselte, alwaar de ravitaillering plaats zal vinden middels appeltaart en koffie/thee/fris.

Tijdschema
Het tijdschema ziet er als volgt uit:

11:00u Ontvangst op het Bootenhuysch met koffie en koek, mogelijkheid tot het passen en bestellen van Gyas wielerkleding
11:45u Uitleg van de route
12:00u Vertrek
14:00u Ravitaillering in ’t Maotie in Gasselte
14:45u Vertrek uit Gasselte
16:30u Aankomst op Gyas, douchen en prijsuitreiking
17:00u Oud Gyas ALV met borrel en BBQ.

Agenda Oud Gyas ALV
1. Opening
2. Mededelingen door de secretaris
3. In – en uithameren bestuursleden
4. Financieel overzicht door de fiscus

a) Afrekening ’16 -’17 incl. verslag kascommissie
b) Begroting ’17 – ’18

5. Jaarverslag door de voorzitter
6. Presentatie door Joris Oosterveld, commissaris extern huidig Gyasbestuur
7. Wvttk en rondvraag
8. Sluiting

Namens de organisatie en het Oud Gyas bestuur graag tot ziens op zaterdag 14 oktober!